ECHIPA BUNZL ROMANIA

Bunzl este un grup de distributie international prezent in Romania din 2005. Modelul nostru de afaceri ofera beneficii semnificative atat pentru clienti cat si pentru furnizori.

Furnizorii nostrii sunt branduri internationale de top, precum si producatori locali. Scopul principal fiind acela de a asigura clientiilor nostri acces la cele mai bune si cele mai potrivite solutii pentru a satisface nevoile lor. Prin oferirea unei game complete de produse non-food, clientii nostri sunt capabili sa se concentreze pe afacerea lor de baza, sa-si eficientizeze actul de cumparare, eliberand capital de lucru si astfel simplificand administrarea interna  avand ca rezultat final cresterea eficientei si imbunatatirea competitivitatii acestora.

Bunzl furnizeaza produse indirecte catre client care pot fi grupate in urmatoarele sectoare de piata:

CERTIFICARI BUNZL ROMANIA

bunzl-ambalaje

Bunzl furnizeaza ambalaje pentru revanzare (produse esentiale de care clientul se foloseste pentru a creste imaginea produselor lui) la magazine alimentare, supermarketuri, lanturi de magazine, en gross-isti alimentari, bacanii si piete de desfacere pentru produse alimentare organice, etc. Solutiile includ ambalarea produselor alimentare, filme, etichete, ambalaje de unica folosinta, ambalaje agro-alimentare, ambalaje destinate transportului produselor alimentare etc.

voleopro-in-use-stairs

Bunzl va ofera materiale de curatenie si igiena destinate firmelor de Facility Management, companiilor de curatenie profesionala precum si pentru alti clienti industriali si de asistenta medicala. Produsele includ detergenti pentru curatare si dezinfectare, produse de ingrijire a pardoselilor, produse de igiena personala , masini de curatat, carucioare de curatenie, echipamente de lustruit etc.

jandyambalaje-caserola-2-compartimente

Bunzl este un lider in furnizarea de consumabile non-alimentare pentru hoteluri, restaurante, catering si sectorul de agrement, precum si pentru ambalaje folosite in prelucrarea produselor alimentare. Oferta noastra include ambalaje pentru produse alimentare, servetele, tacamuri de unica folosinta,  cosmetice hoteliere, o gama larga de echipamente pentru catering, produse decuratarea spatiilor si produse de igiena personala etc.

DM01-white-300x225

Bunzl furnizeaza o gama completa de consumabile medicale de unica folosinta in sectorul de sanatate, incluzand aici spitale, ospicii si casele de ingrijire medicala, cabinete si clinici medicale. Printre produsele oferite sunt  manusi, sorturi, bandaje, masti, halate, capeline, acoperitori pantofi, pachete de prim ajutor, solutii de dezinfectare personala si a suprafetelor etc.

bunzl-protectia-muncii

Bunzl este un lider in furnizarea unei game largi de echipamente pentru protectia personala (EPP) pentru clientii de pe platformele industriale si companiile de constructii. Produsele noastre includ antifoane, ochelari, respiratoare si alte produse de protectie a fetei, incaltaminte, manusi, casti de protectie si accesorii de siguranta, haine de lucru, indicatoare de securitate, benzi de semnalizare si alte echipamente auxiliare.