Va stam la dispozitie

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp cu raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Site-ul nostru este protejat impotriva mesajelor spam de reCAPTCHA si Google. Politica de confidentialitate si Termeni si conditii sunt in vigoare. Sunt de acord cu acestea si inteleg ca datele pe care le-am completat vor fi trimise prin email catre adresa office@bunzlromania.ro

Sediul central Bunzl Distributie este situat in BUCHAREST WEST LOGISTICS PARK, CLADIREA C, UNITATEA C01, Str. DE 287/1, Sat Dragomiresti-Deal, Comuna Dragomiresti-Vale, Judet Ilfov.
Alegerea noului sediu al Bunzl Distributie a avut in vedere situarea acestuia intr-o zona de acces facil pentru masinile de distributie cat si pentru clientii nostri. Depozitul cu o suprafata de cca 3000 mp, avand o capacitate de depozitare de peste 4000 de paleti, ofera conditii superioare de depozitare a peste 11000 coduri de produse de igiena, ambalaje si echipamente gastro, precum si produse pentru protectia muncii.
Programul de lucru este urmatorul:
 • Luni – Vineri: 9.00 – 17.00
 • Tel.: + 40 21 315 10 81/91
 • Fax: + 40 21 315 10 95
 • Email: office@bunzlromania.ro
 • Web: www.bunzlromania.ro
 • Facebook: www.facebook.com/BunzlDistributie

Bunzl Distributie Cluj este situat in comuna Floresti, in incinta centrului logistic Coratim, str. Avram Iancu nr. 442-446 (DN E 60). Suntem la dispozitia clientilor nostri prin Echipa de Vanzari, departamentul Relatii cu Clientii, echipa de Suport Tehnic, Showroom si Sala de Conferinte, prin organizarea de prezentari a gamelor comercializate si prin organizarea de demonstratii cu ocazia carora se prezinta noutatile aduse pe piata. La solicitarea clientilor organizam traininguri axate pe domenii specifice. In vecinatate se situeaza hotelul West City, avand astfel acces foarte usor la facilitatiile de cazare si masa. De la Bunzl Cluj se poate ajunge in centrul orasului in 10 minute, cu acces usor la punctele de atractie si locurile demne de vizitat ale orasului. Reprezentatii nostri de vanzari vin in ajutorul clientilor din zona Transilvania oferind un pachet de produse complet, indiferent de domeniu de activitate – de la echipamente de protectie pentru toate aplicatiile industriale, la solutii si echipamente pentru curatenie si igiena profesionala, la echipamente gastro si ambalaje alimentare, pana la cosmetice hoteliere, acoperind astfel toate domenile de activitate fiind un furnizor complet pentru dumneavoastra. Depozitul nostru deserveste orice client din judetele Cluj, Bihor, Arad, Timis, Bistrita, Alba, Satu Mare prin livrare cu masini proprii.

 • Telefon: 0264 422569
 • Fax: 0264 460870

Bunzl Distributie Iasi este situat pe B-dul Chimiei nr 14 – pe malul Bahluiului, la doar 5 minute de Iulius Mall Iasi. Situat in zona industriala a orasului, la aproximativ 6 km de centrul orasului, punctul de lucru Iasi sta la dispozitia clientilor cu cca 400 coduri de produse permanente. In sediu este disponibil un showroom, iar un reprezentant de vanzari/customer service va pot face prezentarea produselor. Livrarea se face cu masina proprie (de 3 tone) sau prin ridicarea produselor de la sediul Bunzl. Zona deservita cuprinde judetele: Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati. Ne puteti contacta la departamentul Relatii cu Clientii  prin:

Telefon/Fax: 0232 232712

Bunzl Distributie Sibiu va pune  la dispozitie un depozit nou intr-o zona usor accesibila a Sibiului, la doar cateva minute de centrul orasului. Prin aceasta incercam sa inlesnim aprovizionarea clientilor nostri si sa facem mai facila alegerea dumneavoastra prin posibilitatea de a ne vizita. Va punem la dispozitie in aceeasi locatie un showroom, precum si un loc special amenajat pentru traininguri si demonstratii practice. Acoperim toate domenile de activitate a clientiilor nostri punand la dispozitia dumneavoastra echipamente din domeniul igienei profesionale, produse de protectia muncii, echipamente gastro si ambalaje alimentare alaturi de o echipa de specialisti care sunt alaturi de dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune solutii pentru domeniul in care va desfasurati activitatea. Depozitul nostru dispune permanent de aproape 1000 de produse astfel incat sa poata deservi cu rapiditate solicitarilor dumneavoastra si acoperim cu promptitudine judetele Sibiu, Alba si Hunedoara.

Echipa Bunzl Distributie Sibiu va asteapta solicitarile telefonice, iar prin intermediul Reprezentantului Zonal vom fi la dispozitia dumneavoastra pentru a solutiona orice problema legata de sfera pe care o reprezentam. Va asteptam la adresa Str Onisifor Ghibu Nr 1

 • Telefon: 0269 210405
 • Fax: 0369 819684

Telefon: 0737 770154

Platforma Industriala INCONTRO, Comuna Giroc, Sat Chisoda, DN 59, Km 8+550

 • Telefon: 0723 313834
 • Tel Fix : +40356.001.005

Telefon: 0721 933351