… simplu, eficienti si orientati catre succes

Suntem lideri in trei domenii: echipamente de protectie, ambalaje si produse pentru curatenie profesionala.

Va oferim peste 8.000 de produse aflate intotdeauna in stocul nostru, avand cea mai buna calitate la preturile corecte.

… rapid, direct si de incredere

In depozitul nostru central din Bucuresti si in cele patru filiale din Timisoara, Iasi, Cluj si Sibiu, avem tot ce ai nevoie pentru activitatea de zi cu zi. Fie ca este vorba de ambalaje, echipamente de protectie, produse de curatenie sau echipamente gastro, cei 80 de angajati specializati asigura consultanta tehnica, livrarea punctuala si logistica eficienta.

Livrarea este rapida si directa si daca va este de ajutor, putem livra descentralizat catre sucursalele Dumneavoastra din Romania si chiar in toata Europa.

… inovator, cuprinzator si bine gandit

De la infiintarea noastra in 2007, compania a crescut continuu, si astazi apartine grupului international BUNZL. Beneficiati astfel de multi ani de experienta acumulata, de cunostinte complete, structuri de achizitie globale si solutii inovatoare de produse pentru avantajul activitatii Dumnevoastra.

Noi la BUNZL suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de piata si de clienti, de mediu si de societate, prin urmare toate serviciile sunt verificate si confirmate de catre organisme externe si avem certificarile ISO SR EN 14001, 9001 si OHSAS 18000.

Pentru noi sustenabilitatea si responsabilitatea sociala implica actionarea in diferite domenii legate de dezvoltarea economica, angajamentul social si calitatea mediului. Calitatea mediului este legata de utilizarea produselor reciclate, reducerea deseurilor, eficienta logistica pentru a minimiza consumul de combustibil, incorporarea de servicii si produse ecologice.

Lucram pentru a reduce impactul asupra mediului. Bunzl este inclusa in indicele FTSE4Good al Bursei de la Londra care serveste la evaluarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor fata de mediu, de relatiile actionarilor si fata de drepturile omului pe baza principiilor investitiilor responsabile.

… competent, divers si individual

La BUNZL avem 80 de angajati calificati si competenti care va ajuta sa aveti succes in business-ul dumneavoastra. Te vom sfatui cu placere personal cu privire la toate nelamuririle referitoare la alegerea produsului optim pentru nevoile pe care le aveti, fie prin telefon sau direct la locatia dvs.

BUNZL dezvolta produse personalizate si solutii complete in conformitate cu specificatiile Dvs. individuale.