… simplu, eficient și orientat către succes

Suntem lideri în trei domenii: echipamente de protecție, ambalaje și produse pentru curățenie profesională.

Vă oferim peste 8.000 de produse aflate întotdeauna în stocul nostru, având cea mai buna calitate la prețurile corecte.

… rapid, direct și de încredere

În depozitul nostru central din București și în cele patru filiale din Timișoara, Iași, Cluj și Sibiu, avem tot ce ai nevoie pentru activitatea de zi cu zi. Fie că este vorba de ambalaje, echipamente de protecție, produse de curățenie sau echipamente gastro, cei 80 de angajați specializați asigură consultanță tehnică, livrarea punctuală și logistică eficientă.

Livrarea este rapidă și directă și putem livra chiar și descentralizat către sucursalele dumneavoastră din România și chiar din toată Europa.

… inovator, cuprinzător și bine gândit

De la înființarea noastră în 2007, compania a crescut continuu, iar astăzi aparține grupului internațional BUNZL. Beneficiați astfel de mulți ani de experiență acumulată, de un know-how complet, structuri de achiziție globale și soluții inovatoare de produse pentru avantajul activității dumneavoastră.

Noi la BUNZL suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de piață și de clienți, de mediu și de societate, prin urmare toate serviciile sunt verificate și confirmate de către organisme, certificate prin: ISO SR EN 14001, 9001 și OHSAS 18000.

Pentru noi sustenabilitatea și responsabilitatea socială implică acționarea în diferite domenii legate de dezvoltarea economică, angajamentul social și calitatea mediului. Calitatea mediului este legată de utilizarea produselor reciclate, reducerea deșeurilor, eficiență logistică pentru a minimiza consumul de combustibil, încorporarea de servicii și produse ecologice.

Lucrăm pentru a reduce impactul asupra mediului. Bunzl este inclusă in indicele FTSE4Good al Bursei de la Londra care servește la evaluarea responsabilității sociale a întreprinderilor față de mediu, de relațiile acționarilor și față de drepturile omului pe baza principiilor investițiilor responsabile.

… competent, divers și individual

La BUNZL avem peste 70 de angajați calificați și competenți care vă pot ajuta să aveți succes în business-ul dumneavoastră. Te vom sfătui cu plăcere, personal, cu privire la toate nelămuririle legate de alegerea produsului optim pentru nevoile pe care le aveți, fie prin telefon sau direct la locația dvs.

BUNZL dezvoltă produse personalizate și soluții complete în conformitate cu specificațiile dumneavoastră individuale.