Stokolan Light Gel 100 ml

Codul produsului: 50120091
Categorii: ,
Volum

Bucati/Bax

12

Cod extern

SGE100ML

U.M.

buc

Stokolan Light Gel 100 ml

Stokolan® Light Gel este o formulă de gel răcoritoare cu parfum plăcut, care se absoarbe ușor și are un efect de răcire asupra pielii.

Unde se utilizează: Pentru utilizare în zonele de lucru industriale și de îngrijire a sănătății, birouri și toalete publice.

Formula unică cu hidrogel – Conceput să se absoarbă rapid în pielea moderat uscată, pentru a oferi un efect răcoritor și răcoritor și pentru a încuraja utilizarea regulată.
Consistență ușoară – Frunzele non-grase după senzație.
Conține glicerină și uree – Îmbunătățește capacitatea de reținere a apei a straturilor superioare ale pielii și susține propriul sistem de hidratare al pielii.
Conține creatină – Încurajează producerea proprie a pielii de lipide de barieră și susține reînnoirea celulară.
Premiat cu sigiliul de calitate ECARF – Ideal pentru persoanele care suferă de alergii și potrivit pentru pielea sensibilă și predispusă la eczeme.
Compatibil cu dezinfectanții de mâini pe bază de alcool – Poate fi folosit în zonele sensibile la igienă, unde sunt necesare proceduri de dezinfectare a mâinilor.
Compatibil cu mănuși – Testat independent pentru a fi compatibil cu mănușile din latex, vinil și nitril.
Fără silicon – Produsul nu va avea efecte adverse dacă intră în contact cu suprafețele înainte de aplicarea vopselei sau a straturilor de suprafață.

Compatibil cu procesele de producție a cauciucului. Testat independent la Institutul German de Tehnologia Cauciucului (DIK) și dovedit că nu are niciun efect negativ asupra procesului de vulcanizare.