Dispozitiv de monitorizare a uleiurilor

Codul produsului: 3M-FN-5100-6395-4
Categorii: ,
Producator: 3M ROMANIA
Aplicatii

Servicii alimentare si ospitalitate

Bucati/Pachet

4

Etichete: ,

Dispozitiv de monitorizare a uleiurilor

Grasimile de fragezire se descompun constant in timpul procesului de prajire. Acest proces consta in modificarea structurii compusilor moleculari (Trigliceride). Produsele secundare sunt formate in special din Compusi Polari, printre care se numara si acizii grasi liberi (A.G.L.). Dispozitivul 3M de monitorizare a grasimilor cu masa moleculara joasa utilizeaza concentratia acizilor grasi liberi ca indicator al descompunerii grasimilor.
– Semnele colorate de pe banda de test arata cat de mare este procentul de acizi grasi din ulei;
– Acesta este procesul ideal pentru lanturi mari de restaurante fast-food care folosesc intotdeauna acelasi ulei si o singura prajire;
– Rapid: rezultate imediate. Determinarea se face la 3 secunde dupa scufundarea benzii de test in grasime;
– Obiectiv: Rezultatele sunt independente de persoana care efectueaza testul;
– Igienic: Banda de test nu va contamina grasimea.